43 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
24-4-2021 14:50:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij de aanschaf van een Seat Leon zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en professionele aanpak er werd alle tijd voor me uitgetrokken en kreeg veel informatie. De seat bevalt uitstekend!
10-4-2021 21:20:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Prijs/kwaliteit
9
kunnen dit bedrijf zeker aanraden om een auto te kopen. Onlangs een VW EOS gekocht bij dit bedrijf. Kregen veel en goede aankoop informatie en achtergrond van deze auto te horen. We kochten de auto zonder garantie. We hoorde bij thuiskomst een rammeltje in de ventilator.We konden terugkomen en alles werd onder garantie gemaakt. Heel vriendelijke en meedenkende mensen nogmaals een aanrader.
3-3-2021 10:52:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
K V K V zojuist Na een prettig telefonisch contact met de verkoper er naar toe gereden om twee auto's te bekijken. Kregen eerlijk advies van de verkoper dus ons keuze gemaakt en een auto gekocht de verkoper en medewerkers zijn zeer vriendelijk alles is bespreekbaar .t bedrijf heeft duurdere en goedkopere autos staan zo is er voor iedereen portomonee wel een auto voor ons een dikke 10+ zeker een aanrader !!we hopen nog vele jaren rijplezier te hebben van onze aankoop mvg visser
27-1-2021 15:09:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
OP zoek naar een nette Mercedes B-klasse kwam ik bij Ness terecht, na veel speurwerk op internet... notabene bij ons om de hoek... hierin proef gereden, beviel goed.........maar op de website had ik ook een Peugeot 5008 gespot dus tijdens het proefrijden vroeg ik of ik naar deze locatie kon doorrijden aangezien die op het andere terrein stond en omdat ik in deze buurt bekend ben, ben ik zelf daar met de Mercedes naar toe gereden en kreeg de Peugeot meteen mee voor een proefrit. De Mercedes kon ik daar achterlaten.... Na proefrit en vanwege verleden hebben we uiteindelijk toch voor de peug gekozen, welke nog vanaf dezelfde dag bij ons voor de deur staat! Ik kan bevestigen dat ook ik een zeer prettige ervaring heb opgedaan met de betrokken personen van Ness-Auto's. Ik kan deze garage dan ook van harte aanbevelen!
13-1-2021 07:23:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na aankoop auto voor onze dochter waren er wat problemen met de auto. We hebben contact gezocht met eigenaar en alles is zeer netjes, naar volle tevredenheid opgelost. Ness auto`s staat voor een hele goede communicatie en prima service naar zijn klanten.
11-1-2021 11:05:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede service, komt afspraken na en is eerlijk!
1-1-2021 11:04:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Samen met mijn vriend een Peugeot gekocht,Ness zeer vriendelijke en spontane man. Een aanrader zeer zeker,ga zo door????
1-1-2021 10:57:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer nette en vriendelijke verkoper zonder enige poespas verkoop praatjes. Leuke Peugeot 307 gekocht.
12-11-2020 22:06:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een geweldig autobedrijf... Na wat zoeken een prachtige renault megane coupe gevonden bij ness eerst gemailt voor een afspraak. Na aankomst bij de garage spontaan verliefd op deze bolide. Na een testrit een bakkie koffie en een gezellig gesprek met de zeer vriendelijke eigenaar tot een deal gekomen. En met die prachtige renault langzaam rechterbaan terug naar huis ..! Zoek je een occasion ga zeker een kijkje nemen bij ness ook al is het misschien een stukje rijden de koffie en de vriendelijke eigenaar makken het al de moeite waard! Ness nogmaals bedankt en je ziet ons zeker terug.....
14-10-2020 11:45:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Goede ervaring met het bedrijf goede afspraken en zeker nagekomen met nog iets extra voor ons tijdens aflevering. Advies aan leiding ga zo door om het op deze manier te doen iets extra service
26-9-2020 19:18:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Net bedrijf. Wij zijn met een leuke picanto naar huis gegaan voor mijn dochter. Eerlijke verkoper met een eerlijk verhaal.
26-9-2020 19:03:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Snelle overeenkomst gekregen en met plezier rijd mijn dochter rond. Verkoper heel netjes en prettig om mee te onderhandelen . Niet opdringerig.
1-8-2020 16:23:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Wat een prettig bedrijf. Hier weten ze nog wat klantenbinding is.
14-7-2020 21:28:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Opzoek naar een grotere auto kwam ik een Peugeot 207 sw tegen bij Ness auto's. Omdat ik vanuit Groningen kom eerst gebeld met de verkoper zodat we niet voor niets 2,5 uur in de auto zouden zitten. Bij aankomst troffen we een gebruikte, maar nette auto aan. De hoedenplank van de auto ontbrak, waarvoor we nog een kleine korting kregen zodat we deze zelf konden aanschaffen. Ik was dan ook erg blij met de nieuwe aanschaf. Toen we bijna weer thuis waren ging helaas het storingslampje van de motor branden. Na een telefoontje met de verkoper, afgesproken de storing uit te laten lezen bij de garage. Helaas moesten de distributieketting en de tandwielen vervangen worden. Een dure reparatie. De verkoper heeft dit echter allemaal erg netjes geregeld. Hij heeft de auto uit Groningen gehaald, en heeft gezorgd voor vervangend vervoer ten tijde van de reparatie. Na de reparatie heeft hij de auto's weer omgewisseld in Groningen. Dit alles op kosten van de verkoper. Top service. En fijne communicatie. Zeer tevreden over de afhandeling.
8-7-2020 21:17:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In de zoektocht naar een betaalbare en betrouwbare auto kwamen wij bij Ness automotive uit. Er stonden twee auto's waar wij in geïnteresseerd waren maar voor één waren anderen ons reeds voor en de eigenaar meldde dit ook netjes. De volgende dag een hele plezierige proefrit gemaakt met de Toyota Yaris en ook bij de lastige inruil van onze oude diesel was de eigenaar zeer bereid om mee te denken. Wij hebben een hele prettige ervaring met dit bedrijf en in het bijzonder de open en transparante werkwijze en communicatie.
14-6-2020 19:20:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week toyota avansis wagon gekocht bij Ness. Bij Ness zeer goede ervaring. Auto is top afgeleverd.
27-5-2020 23:15:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service. Afspraak is afspraak bij deze garage.
23-5-2020 19:21:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Citroen gekocht had probleem met airco keurig opgelost. Vriendelijke eigenaar goede service komt afspraken na.
20-4-2020 16:08:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na 4 maanden bleek airco niet te koelen. Kosteloos gerepareerd. Super.
4-4-2020 12:09:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In oktober 2019 voor de eerste keer bij Ness Auto's een Toyota Avensis gekocht en na een goede ervaring in april 2020 gekeken voor een Renault Clio en uit eindelijk op advies van de eigenaar een Mazda 2 gekocht. Goede service, goede en eerlijke uitleg en vriendelijke eigenaar.
14-3-2020 19:37:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke, sympathieke man. AC bleek achteraf niet goed te werken, deze werd op zijn kosten gerepareerd. Nu werkt het prefect. Wat vooral erg siert is dat op de foto's een sigarettenvlek niet te zien was, maar hij wel wilde vermelden voordat ik de moeite zou nemen om langs te komen. De auto buiten werktijden ophalen was geen enkel probleem. Al om al een zeer prettige ervaring.
9-1-2020 20:57:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel vertrouwelijk en eerlijk bedrijf alles klopt heel behulpzaam en klantvriendelijk top bedrijf ! Kom zeker terug bij een volgende aanschaf van auto groetjes, Leo uit DenHaag
8-1-2020 20:48:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ben er vandaag geweest met mijn dochter die haar mooie auto daar heeft gekocht En ik kan U vertellen wat een super aardige eerlijke man Neemt echt de tijd voor je legt alles uit we hebben nog nooit zo n aardig iemand gezien deze verdient een dikke 10 en we kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen
6-1-2020 19:25:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Heel betrouwbaar alles klopt helpt graag heel vriendelijk gastvrij heb een leuke auto kunnen kopen voor een leuke prijs we zijn der heel blij mee kom graag terug Top ieder mening telt ! Na ervaring ???? ?????????? ????
16-12-2019 21:24:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via marktplaats kwamen wij bij Ness auto’s terecht en zijn wij op een dag naar zijn garage gereden. De auto waar we voor kwamen was helaas nét verkocht (dom van ons we hadden moeten bellen) maar Ness deed zijn uiterste best ons alsnog te helpen met een passende auto. Uiteindelijk een Nissan gekocht en op naar huis. Helaas ging de auto die zelfde week moeilijk doen. Contact op genomen met Ness en hij zei omdat jullie ver weg wonen mogen jullie in een garage bij jullie in de buurt. Zo gezegd zo gedaan. Het zou alleen kwa prijs te hoog zijn voor de waarde van de auto. Dus hebben wij Ness zo als afgesproken terug gebeld en aangegeven hoe de vork in de steel stak. Ness gaf gelijk aan kom naar mij en ik ruil de auto voor jullie om eventueel met een kleine bijbetaling. Of jullie gaan naar een garage bij jullie in de buurt. Wij zijn met goede moed naar Brabant gereden en hebben bij Ness de auto omgeruild met kleine bijbetaling. Naar een Hyundai. Ness gaf aan als er iets is, bellen! Wat een geweldige auto en geweldige service! De V-snaar begon na een week te piepen Ness gebeld we mochten weer naar een garage bij ons in de buurt en Ness heeft onze factuur vergoed! Dit is zo’n top service! Ik zou iedereen die een auto wil kopen naar Ness sturen wat een geweldig mens met een goed hart! Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt met een garage. Ness Echt een persoon waar veel mensen van kunnen leren! * Meedenkend * vriendelijk * menselijk Kort om een topper! Heeft u een auto nodig? Neem contact op met Ness! U zult geen spijt krijgen
3-12-2019 21:47:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijk bedrijf.. auto gekocht en verkocht, netjes geholpen
27-11-2019 21:54:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bij dit bedrijf een Nissan Pixo aangeschaft. Geen teleurstellingen bij aankomst. Auto was, zoals op de advertentie in goede staat en zag er netjes uit. Daarnaast zijn we goed en vriendelijk geholpen!
23-11-2019 12:47:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bij dit bedrijf een gebruikte Toyota Yaris gekocht. Vriendelijke en oprechte eigenaar/verkoper. Afspraken worden nagekomen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
16-11-2019 17:19:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een warm ontvangst, vriendelijke service en een top-auto voor een mooie prijs. Zelden kom je zo'n eerlijke autodealer tegen. Heel veel dank!
6-10-2019 12:14:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ondanks dat er bieders waren voor de auto waar ik geïnteresseerd in was (en hoger boden), hield de eigenaar de auto voor mij vast. Hij was er compleet eerlijk over en dwong me niet om over het tegenbod heen te gaan. Alleen maar tof!
4-10-2019 08:42:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik had online een Oude Mazda-3 gezien, waar ik naar op zoek was. Langskomen kon helaas niet meteen dezelfde dag, maar de volgende avond was geen probleem. Hij zou de auto voor mij reserveren. De volgende dag kreeg ik een telefoontje of ik echt geintresseerd was, omdat er mensen bij de auto stonden te kijken die een meerprijs boden. De eigenaar heeft de mensen weggestuurd en de auto de volgende avond voor de notmale prijs verkocht. Top service!
2-10-2019 11:11:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk en vriendelijk bedrijf goede keuze wetten waar ze over praten
29-8-2019 21:46:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een auto gekocht bij Ness Auto’s. We werden vriendelijk ontvangen en de auto was precies zoals beschreven en op de foto’s te zien was en stond klaar voor een proefrit. Er werd met ons meegedacht en ook nog tips gegeven waar nodig. Zeer tevreden met de service en ik raad dit bedrijf ook zeker aan!
26-8-2019 12:03:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Kwam via de telefoon al zeer vriendelijk over en bij aankomst in de showroom, voelde het al direct vertrouwd. Auto gekocht en zeer tevreden, deed ook alle moeite om de ontbrekende handleiding voor ons te organiseren.
9-8-2019 21:44:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Onze eerste auto hier gekocht en nissan tino zonder garantie maar met wat afspraken gemaakt dat als er wat was hij hem wel wou maken of laten maken voor een mooi prijsje , dacht dat komt er toch niet van je weet hoe de meeste verkopers zijn maar ja toch gedaan. Mee naar huis genomen en de volgende dag je raad het al pech katalysator verstopt kunnen hun ook niks aan doen kom je pas achter als het gebeurt maar ja ik denk zal eens bellen en ja hoor hij was niet in nederland maar zei als je de rekening stuurt betaal ik de helft mee hij vondt het ook vervelend zo gezegd zo gedaan netjes de helft ontvangen egt top service daar zulke bedrijven moet je meer hebben egt top
26-7-2019 11:32:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super, de eigenaar denkt mee en geeft naar wens advies. Zeer vriendelijk en erg netjes behandeld. Ik kom zeker terug, en kan iedereen dit bedrijf aanraden met een eerlijke prijs. Gewoon een aardige en eerlijke man die kennis heeft van zaken. Hartstikke bedankt.
20-7-2019 13:09:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Net bedrijf vriendelijk eigenaar. Keurig behandeld. Km week iets af maar werden we netjes over gebeld.
22-6-2019 10:02:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Aardige en eerlijk man, wij komen van ver maar zullen vaker bij je terugkomen. Dank
18-6-2019 21:59:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Snelle service. Vriendelijke, betrouwbare, behulpzame eigenaar.
16-6-2019 18:03:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goede service! Beste koffie!
16-6-2019 06:43:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf!! Eigenaar op zaterdagavond bericht gedaan, dezelfde avond nog kunnen komen kijken en proefrijden. Eigenaar denkt met je mee en weet wat hij verkoopt. De auto's zien er schoon en goed uit. Uitstekende service.
10-6-2019 17:44:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Men heeft de tijd voor de relatie. Alle auto's zien er verzorgd en netjes uit. Eigenaar is vriendelijk, neemt de tijd en adviseert op deskundige wijze en is bereid mee te denken klasse.
28-5-2019 15:59:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Zeer betrouwbare en vriendelijke mensen, klant is koning.